ROCHIA CARE TE FACE SA TE SIMTI INVINCIBILA LA GALA UNICA

Rochia care te face sa te simti  invincibila!

  Jurnalist de televiziune, iar mai nou blogger de succes , mama si femeie de cariera, Andreea Retea este o femeie mereu in miscare si vesnic ocupata. Cum face fata? „Incerc sa ma adaptez mereu situatiilor din viata mea. Ca majoritatea femeilor, sunt cameleonica. As vrea sa spun ca am un stil unitar, ca anumite piese ma reprezinta mereu, dar realitatea este ca, nu as face niciodata un compromis care sa-mi complice viata, doar de dragul aparentelor, adica nu as putea sa port rochie si pantofi cu toc indiferent ce temperaturi sunt afara si indiferent unde m-as duce. Si nici nu as putea sa optez pentru blugi, cand codul vestimentar imi cere altceva.”

Andreea si-a asumat numeroasele roluri din viata oricarei femei moderne si marturiseste ca dimineata, cand isi duce copilul la gradinita se imbraca in jeans si isi prinde parul aparent neglijent pentru ca este important sa iasa repede pe usa. Atunci cand participa la un eveniment, la o conferinta sau la o decernare de premii, cere sfatul unor specialisti pentru a fi sigura ca se imbraca adecvat! „Eleganta pentru mine inseamna sa porti ceva pretios, sa te simti confortabil si sa arati astfel incat oamenii sa intrebe: "Cine este...?". Acesta a fost si cazul aparitiei ei, la Gala Unica, unde a purtat o rochie neagra, cu aplicatii florale pe tul, in zona spatelui, semnata Athena Philip. Tinuta ei a propulsat-o in topul celor mai bine imbracate femei, pe covorul rosu si a fost remarcata de editorii de moda ai revistei.
Acord atentie aparitiilor mele, chiar daca nu sunt gazda sau invitatul special. Incerc sa ma ridic la nivelul asteptarilor, sa respect codul vestimentar. Nefiind stilist si neavand studii de specialitate, acest lucru presupune o documentare permanenta si discernamant. Ma gandesc cu multe zile inainte ce as putea sa port si cer sfaturi. Este important sa ma simt bine la evenimentul la care particip si sa le transmit colaboratorilor si clientilor mei ca pot sa pun in practica ceea ce ii sfatuiesc pe ei in legatura cu aparitiile lor publice”.

Rochia care o reprezinta trebuie sa fie feminina si sofisticata si sa reflecte armele de seductie a oricarei femei moderne: siguranta de sine si personalitatea.  Cat despre rochia creata in atelierul Athena PhilipAndreea Retea marturiseste ca... i-a pus in valoare silueta, dar dincolo de ce se vedea, a facut-o sa se simta invincibila, un lucru de exprimat in cuvinte. „O femeie care imbraca o rochie in care se simte frumoasa intelege cred ce vreau sa spun!”, mai adauga ea. 
www.athenaphilip.ro

Comments

Popular posts from this blog

VELVET TOUCH ! NOUA COLECTIE DE ROCHII DE OCAZIE , ATHENA PHILIP !

CUM TE IMBRACI CORECT LA O NUNTA